Voor jou alleen

Personal Training

Boek direct een gratis kennismakinggesprek

9 + 13 =

start hier

GRATIS INTAKE

WE CONSTATEREN WAAR JE nu STAAT EN WAAR JE NAAR TOE WIL

HET KENNISMAKING GESPREK

In het gesprek  bespreken we wat je wil bereiken en waarom je dat wil bereiken. We laten je ervaren hoe we werken in een try out training, zodat wij een beeld hebben van je kunnen en jij weet wat je van ons kan verwachten. Wij geven een advies hoe lang en hoe vaak je kunt komen trainen om je doel te bereiken. Hierna bepalen we samen of we de samenwerking aan willen gaan

START METING

Wanneer we besluiten de samenwerking aan te gaan dan starten we met diverse metingen om het startpunt goed vast te stellen. We meten je lichaamsgewicht, -lengte, omvang van je buik,heup en nek. Daarnaast gebruiken we zowel een weegschaal die al je waarde meten en gebruiken we een huidplooi tang om je vet massa nauwkeurig te meten en berekenen.

DE TRAININGEN

Afhankelijk van je doel en je huidige fitheid stellen we een trainingsprogramma op. Gedurende de training wordt je continu begeleid om de oefeningen veilig en correct uit te voeren en er het meeste effect uit te halen. Tevens motiveren we je net even wat meer te geven.

VOEDING

Gedurende de hele samenwerking begeleiden we je op het gebied van voeding. We leren je voeding te structureren, zodat je een makkelijke maaltijdplan kan maken. We vragen om foto en log zodat we snel kunnen bijsturen. Geen dieet maar een aanpassing die je voor de rest van je leven kan vol houden.

LIFESTYLE

Naast voeding en training geven we je adviezen om bepaalde levenstijl keuzes te maken. Door deze op te volgen zal je sneller je gewenste doel bereiken.

GARANTIE

Het werkt echt als jij doet wat wij zeggen. In het gesprek onderkennen wij of je ook echt wil en of je bereid bent ervoor te werken. Pas dan gaan we de samenwerking aan en bieden we gegarandeerd RESULTAAT!

NIET WACHTEN

TIJD OM TE STARTEN

 

Wij maken jou een betere EN STERKERE versie van jezelf.

HET BESTE RESULTAAT

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP
Stuur bericht
1
Vraag voor ons?
Hallo, Welkom op onze website.
Kunnen we je helpen?