Selecteer een pagina

Since 2016

over ons

Wij wijden ons VOLLEDIG aan jouw gezondheid en fitness!

Wij helpen jou naar de beste versie van jezelf!

TEam Crossfit coevorden

WIE ZIJN WIJ

 WIJ ZIJN BAS EN SILVANA EIGENAREN EN COACHES BIJ CROSSFIT COEVORDEN

Hi ik ben Bas Lemstra, oprichter en Headcoach van CrossFit Coevorden.   

 Mijn passie voor sport begon vroeg. Mijn voorkeur lag bij contact- en vechtsporten en ben jong begonnen aan judo en ijshockey. In mijn tienerjaren kampte ik met overgewicht en was daarom altijd zeer onzeker. Op mij 19e ben ik in dienst gegaan en heb 16 jaar gediend bij het Korps Mariniers. Gestart als Marinier der 1e klasse en opgewerkt tot Kapitein van de Mariniers. In die periode diverse specialisaties voltooid waaronder Instructeur Fysieke Training. Steeds meer ben ik me gaan verdiepen in fysiologie en trainingsleer om het menselijke lichaam te begrijpen en mensen te kunnen helpen de gezondheid te verbeteren. Zelf heb ik gezworen nooit weer dikker te worden en weet nu precies hoe het lichaam werkt en hoe ik dat dus kan voorkomen. Nu wil ik mijn kennis graag delen en daarnaast vindt ik het prachtig om theorie in praktijk te brengen.

Elke dag ga ik met en glimlach naar de box omdat ik weet dat ik onze klanten een stapje verder naar hun doel kan krijgen.

Heb jij een vraag voor mij?

10 + 9 =

Hi ik ben Silvana Hoeberichts, Coach bij CrossFit Coevorden

Juli 2016 ben ik begonnen. Met lood in mijn schoenen deed ik aan mijn eerste training mee. Hoezo lood in mijn schoenen? Ik was me zeer bewust van mijn ongezonde levensstijl en bang daarmee geconfronteerd te worden. Ondertussen had ik al 5 smoesjes bedacht waarom ik niet bij CrossFit Coevorden kon beginnen. De coach verzekerde me dat ik niets te vrezen had en gewoon op moest komen dagen.

Training 1 was een feit en voor goed zou de 60 minuten durende training mijn leven veranderen. Vol energie en dol enthousiast kwam ik thuis en begon gelijk alle filmpjes van CrossFit te bekijken. Daarnaast plande ik alle volgende lessen in. Gedurende de weken en maanden erna ben ik steeds meer doelen gaan stellen en deze telkens weer behaald. Op aanraden van mijn Coach voeding aangepast om nog harder vooruit  te gaan. Hierdoor kwam ik beter in mijn vel te zitten; blijer en veel meer energie. Na een jaar hard trainen ben ik de opleiding voor CrossFit Level 1 en CrossFit Kids gaan volgen om mijn passie te kunnen delen. Ik vindt het geweldig om onze leden elke training weer te zien groeien.

Heb jij een vraag voor mij?

1 + 11 =

Onze sportschool

 

De box is de benaming van een ruimte waar CrossFit sportscholen zich vestigen. Onze Box is een ware trainings Wahalla. 675 m2 ruimte met daarin geen apparaten en spiegels zoals in reguliere sportscholen, maar diverse trainingsattributen om vooral je eigen lichaam te leren bewegen. We zijn continu in ontwikkeling waardoor we onze zalen steeds gevulder krijgen met nieuw materiaal om onze leden nog beter te kunnen helpen.

“Het voelt als een grote vriendengroep”

“Het is fijn dat je er niet alleen voor staat”

“Samen knallen in dezelfde workout”

Wij vinden onze leden atleten. Op fysiek vlak weten ze elke training meer te bereiken. Ze motiveren elkaar tot de laatste de workout afmaakt. 

Onze community groeit mooi, en op de zondagen dragen ze bij in een gezellige zelf verzonnen workout of challenge om de verbondenheid te versterken.

Wij zijn CrossFit Coevorden!

Populaire Workouts

EMOM

EVERY MINUTE ON THE MINUTE

Een taak opgedragen workout. Je start elke minuut met een vast gezet aantal herhalingen per oefening en probeert deze zo lang mogelijk binnen een minuut te blijven uitvoeren. Des te sneller je werkt des te meer rust je hebt. Als je techniek maar behouden blijft. 

VOOR TIJD

Een taak opgedragen workout. Je voert een vastgezet aantal herhalingen en oefeningen uit zo snel als mogelijk. 

AMRAP

AS MANY ROUNDS/REPS AS POSSIBLE

Een tijd gestelde workout. Voor een vooraf vastgezette tijd maak je zoveel mogelijk van de opgedragen oefeningen.

Dag één of eens een dag

Real People. Real Results

Je training kan leuk zijn maar is het ook effectief? Ben jij tevreden met de resultaten die je hebt?

Wij vinden het heel erg belangrijk dat je resultaten boekt en doen er daarom alles aan om je doelen te laten behalen. 

 

Selma sport sinds augustus 2017 bij CrossFit Coevorden. Afgelopen maand (feb19) is ze gestart met een Personal Hormonal Profiling traject en de resultaten spreken voor zich.

Selma

“Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik ben begonnen bij Crossfit Coevorden. Toen ik binnen kwam bij Crossfit Coevorden was ik net bevallen van ons eerste kindje, en ja je raad het al ik was totaal niet happy met mijn lijf, tijd om daar dus iets aan te doen! Zo gezegd zo gedaan. Ondanks dat ik strakker in mijn vel kwam te zitten en mij zelfverzekerder ging voelen bleef ik ‘vage’ klachten houden” zoals:
🔹Vaak hoofdpijn
🔹Oververmoeid
🔹Somberheid
🔹Onregelmatige stoelgang
🔹Opgeblazen gevoel
🔹Onrustig slapen
Door deze klachten te bespreken met de coaches, kwam het programma PHP naar voren. De resultaten liegen er dan niet om! Ondanks dat ik al naar 3 weken stukken strakker in mijn vel zit, ben ik vooral heel erg blij dat mijn ‘vage’ klachten ontzettend zijn afgenomen. Ik merkte namelijk na 3 dagen al verschil!”

Denise

“Ik pas mijn broeken van 4 jaar geleden weer”

Kim sport sinds januarie 2018 bij ons. Ze traint minimaal drie keer per week. De afgelopen periode van 3 weken (apr’19) hebben we haar begeleid op het gebied van voeding en training waardoor ze mooie resultaten heeft behaald.

Kim

Just Ask

getting.better.together

vrageN?

openingstijden

Maandag – Vrijdag: 09.00 & 18.00 tot 21.00

Zater- en zondag: 09.00- 12.00

Wij werken op afspraak

Wij maken gebruik van een applicatie waarin je je eigen trainingen kan plannen.

Stuur bericht
1
Vraag voor ons?
Hallo, Welkom op onze website.
Kunnen we je helpen?