Selecteer een pagina

Groeps en individuele

Training

Workout of the day

Dit zijn groepstrainingen tot 10 personen. Een training duurt 60 minuten en is opgebouwd uit een warming up, een kracht of vaardigheden blok, een korte workout en de cooling down. Doel is je voor te bereiden op de onverwachte aspecten van het fysieke leven. Beter worden in het optillen van je boodschappen tassen en de trap oprennen. Alles wordt makkelijker.

open box

 

In de open box uren kan je vrij trainen. Er is altijd een trainer/coach aanwezig om je op weg te helpen. Wij raden atleten aan deze uren te gebruiken voor het verbeteren van de zwakkere punten. Door hierin sterker te worden, gaan je totale prestaties omhoog.

 

personal training

Gericht op jou en jou alleen. Samen stellen we vast wat je wil bereiken en waarom je dat wil bereiken. We stippelen samen een pad uit die past bij behalen van jouw doel. Tijdens de weg naar je doel begeleiden we je met voeding- en leefstijl adviezen die de weg naar jouw doel verkorten. Je training is gericht op jouw doel en past bij jouw belastbaarheid. Je wordt 1:1 begeleid om de oefeningen correct uit te voeren. Je resultaten worden bijgehouden om een goed beeld van jouw vooruitgang te krijgen. Trainingen in volledige privacy in onze afgeschermde PT studio, zodat jij niet wordt afgeleid.

pHP

 

Personal Hormonal Profiling is een combinatie van voeding training en leefstijl advies. We meten 12 huidplooien op je lichaam, samen met een vragenlijst, stellen we vast of je een hormonaal disbalans hebt. Deze disbalans gaan we tegen door; voeding te structureren zodat jij de juiste brandstof binnen krijgt. Leefstijl aanpassingen te maken en trainingen uit te voeren die mee werken je hormonen weer in balans te krijgen. Je zal meer energie krijgen en er beter uitzien in zwembroek of bikini.

 

Crossfit is voor iedereen

Ongeacht je huidige conditie kan jij starten met CrossFit bij CrossFit Coevorden. Je gaat ook niet eerst leren zwemmen voordat je op zwemles gaat. Wij passen de workout aan waar nodig, zodat jij alsnog samen met anderen de workout kan uitvoeren in het zelfde tijdsbestek met de zelfde bedoelde fysieke prikkel. Starten bij Crossfit Coevorden? Wij leren je rustig alle basis bewegingen aan in onze INTRO’s met als doel naar de WOD te gaan en steeds beter te worden in onderstaande fysieke vaardigheden.

Kracht

Wij leggen de nadruk op kracht om dat deze fysieke eigenschap de basis is van alles. Hoe sterker je bent hoe beter alles gaat.

Mobiliteit

Mobiliteit is de mate van beweging in je gewrichten. In onze trainingen besteden we hier aandacht aan om je gewrichten gezond te houden en soepel te laten bewegen.

Power

Des meer power des te meer kracht je kan leveren in een kortere tijd. Power is een belangrijke kracht verschijningsvorm. Zeker op latere leeftijd is de mate waarop je power kan leveren van belang. Des te makkelijker je op je tachtigste nog uit de stoel kan komen.

Balans

Ook dit is een fysiek aspect dat terug keert in het dagelijks leven en op diverse manieren getraind kan worden. Kracht en mobiliteit van je schouders werken we op waardoor je als je wil op je handen kan lopen. Want als jij onderste boven kan verplaatsen is op je benen staan geen uitdaging meer.

behendigheid

Ondanks dat je sterk en flexibel bent, je snel kan bewegen, moet dit allen aan elkaar kunnen schakelen om het om te zetten in gecoördineerde bewegingen. Behendigheid komt hier om de hoek en zorgt ervoor dat je makkelijker, soepeler en gecoördineerd beweegt.

snelheid

Door je kracht in te kunnen zetten in voorwaartse beweging creëer je een snelheid. Snelheid wordt vaak over het hoofd gezien in kracht en zeker hardloop trainingen. Er wordt te vaak meer en/of langer hard gelopen om een bepaalde afstand sneller te kunnen lopen. Men kan beter sneller gaan lopen om minder lang over een afstand te doen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Personal Training

Sneller doelen bereiken door volledige aandacht. Alles gericht op jouw doel en je resultaten. Niemand is gelijk vandaar dat wij ons volledig op jou richten om jou zo snel als mogelijk naar je doel te begeleiden.

Uitgebreide intake

Bij de start van een Personal Training traject bepalen we waar je staat en bekijken dan wat nodig is om te komen waar je heen wil. We voeren diverse metingen uit om vervolgens een training schema en voedingspatroon op jouw lijf geschreven op te kunnen stellen en aan te bieden.

Voedingsadviezen 

Ingebegrepen is het voedingsschema en intensieve begeleiding bij het samenstellen van je maaltijden. Vooral in het begin van de periode intensiever om een gewoonte van gezonde keuzes te maken. Voeding is nou eenmaal de basis, want zonder de juiste brandstof kan je lichaam niet presteren en valt afvallen niet mee.

GRATIS INTAKE 

Geheel vrijblijvend een intake gesprek. Kom eens langs en we bespreken de mogelijkheden onder het genot van een bak koffie.

Vraag nu aan

5 + 9 =

 Continu begeleid

Gedurende de gehele periode zijn wij constant bereikbaar voor al je vragen. Wij willen jou leren bewuste keuzes te maken t.o.v. voeding en leefstijl. Daarnaast is elk trainingsmoment een contact moment om diverse onderwerpen te herhalen, zodat jij na jouw traject volledig op eigen benen kan staan en niet weer terug valt in oude gewoontes zonder dat je daar bewust voor kiest.

Work

getting.better.together

vrageN?

openingstijden

Maandag – Vrijdag: 09.00- 11.00 & 18.00- 21.00

Zaterdag: 09.00- 12.00

Zondag: 09.00 -12.00 (gratis voor leden)

Wij werken op afspraak

Wij maken gebruik van een applicatie waarin je je eigen trainingen kan plannen.