Groeps en personal 

Training

Workout of the day

Dit zijn groepstrainingen tot 10 personen. Een training duurt 60 minuten. Geen training is hetzelfde. We variëren functionele bewegingen op verhoogde intensiteit met als doel je voor te bereiden op de onverwachte aspecten van het fysieke leven. Beter worden in het optillen van je boodschappen tassen, de trap oprennen of je kinderen voor blijven. Alles wordt makkelijker!

personal training

Gericht op jou en jou alleen. Samen stellen we vast wat je wil bereiken en waarom je dat wil bereiken. Je training is gericht op resultaat en past bij jouw belastbaarheid. Je wordt 1:1 begeleid op het gebied van training voeding en leefstijl.

meer info

Blessure behandeling

Loop jij al langer met pijn en klachten en alles al geprobeerd? Wij maken je pijnvrij door de oorzaak van je klacht op te zoeken, en deze te verbeteren. Vaak wordt je klacht aangepakt, voelt het even goed en dan krijg je weer last. Net of je een auto met een trillend stuur het stuur vervangt. Na een poosje begint het weer te trillen. Door de auto uit te lijnen verdwijnt de trilling in het stuur en blijft het weg.

Crossfit is voor iedereen

Ongeacht je huidige conditie kan jij starten bij CrossFit Coevorden. Je gaat ook niet eerst leren zwemmen voordat je op zwemles gaat. Wij passen oefeningen aan waar nodig, zodat jij samen met anderen de workout kan uitvoeren in dezelfde tijd met de zelfde bedoelde fysieke prikkel.

Start vandaag nog en wordt beter in alle onderstaande fysieke vaardigheden. 

Kracht

Wij leggen de nadruk op kracht om dat deze fysieke eigenschap de basis is van alles. Hoe sterker je bent hoe beter alles gaat.

Mobiliteit

Mobiliteit is de mate van beweging in je gewrichten. In onze trainingen besteden we hier aandacht aan om je gewrichten gezond te houden en soepel te laten bewegen.

Power

Des meer power des te meer kracht je kan leveren in een kortere tijd. Power is een belangrijke kracht verschijningsvorm. Zeker op latere leeftijd is de mate waarop je power kan leveren van belang. Des te makkelijker je op je tachtigste nog uit de stoel kan komen.

Balans

Ook dit is een fysiek aspect dat terug keert in het dagelijks leven en op diverse manieren getraind kan worden. Kracht en mobiliteit van je schouders werken we op waardoor je als je wil op je handen kan lopen. Want als jij onderste boven kan verplaatsen is op je benen staan geen uitdaging meer.

behendigheid

Ondanks dat je sterk en flexibel bent, je snel kan bewegen, moet dit allen aan elkaar kunnen schakelen om het om te zetten in gecoördineerde bewegingen. Behendigheid komt hier om de hoek en zorgt ervoor dat je makkelijker, soepeler en gecoördineerd beweegt.

snelheid

Door je kracht in te kunnen zetten in voorwaartse beweging creëer je een snelheid. Snelheid wordt vaak over het hoofd gezien in kracht en zeker hardloop trainingen. Er wordt te vaak meer en/of langer hard gelopen om een bepaalde afstand sneller te kunnen lopen. Men kan beter sneller gaan lopen om minder lang over een afstand te doen.

CrossFit TEENS

Lets start them Young to become te future fittest!

Voor tieners van 11 tot en met 16 jaar bieden wij ook CrossFit lessen. Op woensdag, donderdag vrijdag en de zaterdagen worden deze lessen gegeven, verschillende tijden. Bel eens voor meer info.

 

Voedingsadvies

Meer energie en er beter uitzien in zwembroek of bikini?!

Wij begeleiden jou van A tot Z.

Leer voeding te structureren, zodat jij je voeding goed verteerd en alle voedingstoffen opneemt. Leefstijl aanpassingen te maken en trainingen uit te voeren om het overtollige vet van je lichaam te laten verdwijnen.

merchandise

 ‘Every Army needs an uniform’

Wij verkopen goede kwaliteit sport shirts, – tanktops en vesten met ons logo. Daarnaast bieden wij artikelen aan om je te ondersteunen met je training. Grips om je handen te beschermen en polsbanden om je pols te ondersteunen, maar ook vloeibaar magnesium om je grip aan rekstokken te verbeteren.

 

bij ons leer je je lichaam bewegen, geen apparaten.

JIJ BENT DE MACHINE!

 

Just Ask

getting.better.together

vrageN?

openingstijden

Maandag – Vrijdag: 09.00- 11.00 & 18.00- 21.00

Zater- en zondag: 09.00- 12.00

Wij werken op afspraak

Wij maken gebruik van een applicatie waarin je je eigen trainingen kan plannen.

Stuur bericht
1
Vraag voor ons?
Hallo, Welkom op onze website.
Kunnen we je helpen?